top of page

GENOMFÖRDA PROJEKT

9M6A0568.jpg
SÅLDA Industrifastighet Hildedalsgatan 28.jpg

SÅLD - Marieholmsgatan Fraktservice

Förvärv av rörelse inom logistik och transport med fordon, inventarier

och en anläggning på 4 fastigheter med järnvägsanslutning och kaj mot

Göta älv centralt i Göteborg. Ett stort behov av modernisering och
utveckling. 35 anställda medarbetare. Jonatan tog rollen som VD och Andreas arbetade som ekonomichef med fokus på de ekonomiska och juridiska frågorna. Tillsammans fick vi bra ordning på rörelsen och anläggningen har sålts till ett av de större svenska företagen inom återvinning, som har strategiskt behov av anläggningen.

SÅLD - Industrifastighet, Hildedalsgatan 28

Våren 2013 förvärvades en fastighet om totalt 8 000 kvm med två byggnader av Alaska. Eftersatta byggnader och en större renovering genomfördes både ut- och invändigt.  2015 styckades fastigheten och den södra delen nr 28, såldes till ett entreprenadföretag inom Asfaltbeläggning. Den norra delen, nr 200, förvaltar vi vidare.

SÅLDA Bostäder Kaflegatan 4 Göteborg nr 2.JPG
SÅLDA Kontor Verkstad Verkmästarevägen 5 Trollhättan.jpg

SÅLDA - Bostäder, Kaflegatan 4

Hyreshus med 5 lägenheter och lokal i källarplan beläget i Munkebäck. Lättare standardhöjningar och renoveringar genomfördes. Projektet såldes våren 2021.

SÅLDA - Kontor och verkstad, Verkmästaregatan 5, Trollhättan

Byggnad om ca 1 500 kvm, avsedd för lokaler och kontor, uppförd på 1980-talet för AMIs verksamhet. Förvärvades tomställd 2016, hyrdes ut och anpassades successivt till nya verksamheter. Uppfräschning utvändigt i form av ommålning och markarbeten. Fastigheten såldes 2020 till en lokal fastighetsägare.

Skärmavbild-2021-12-15-kl.-11.37.02.jpg

SÅLD - Datafastighet Rollsbo, Kungälv

Byggnad om 2 500 kvm förvärvades tomställd och vattenskadad. Totalrenoverades till modern standard; bl a installerades nya reservkraftdieslar, högspänningstransformator, ventilation, datagolv mm.
10-årigt hyresavtal tecknades med en ledande IT-aktör inom Cloud-tjänster som själva investerade i tekniken. Fastigheten såldes senare till KAB fastigheter. Fastigheten såldes senare till KAB fastigheter.

SÅLDA 6 st parhusvillor i Tun, Lidköping.jpg

SÅLDA - 6 st parhusvillor i Tun, Trollhättan

Totalt uthyrningsbar yta ca 780 kvm. Vakant vid tillträde. Mindre reparationer och renoveringar. Hyresavtal tecknades på samtliga sex fastigheter med statligt verk. Projektet såldes till en lokal fastighetsägare.

bottom of page