top of page

"Vi hyr inte bara ut lokaler – vi skapar framförallt  värdefulla nätverk tillsammans med våra kunder och samarbetspartners"

9M6A3122.jpg
9M6A3122.jpg

Våra vägar korsades 2012 i samband med ett fastighetsprojekt där vi renoverade och anpassade en gammal byggnad för moderna ändamål och i samband med det insåg vi kraften i att låta våra kompetenser växelverka. Tillsammans investerade vi i  ett första bostadsprojekt 6 fastigheter nära Lidköping. Det började som en hobby och har utvecklats till ett växande företag som vi idag har en stark ambition att expandera och utveckla.

Vi äger, förvaltar och utvecklar omkring 25 000 kvm kommersiella ytor i form av verksamhetslokaler i Storgöteborg med kranskommuner. Våra vanligaste

kunder är små och medelstora företag inom service-

och entreprenad.

"Att vara hyresgäst hos oss innebär mer än att hyra en lokal"

Att vara hyresgäst hos oss innebär mer än att hyra en lokal, man ges också möjligheten att ingå i vårt nätverk  samt system av tjänster. Därför är det viktigt för oss att våra hyresgäster kompletterar varandra och delar ambitionen om att samverkan skapar utveckling. 

HL Fastigheter ägs av Andreas Hasselström och Jonatan Larsson. Vi har tillsammans en bred och lång erfarenhet

av fastighetsutveckling, förvaltning, projekt och transaktion. Vi är aktiva, engagerade och har korta vägar till beslut vilket ger oss en stor handlingskraft. 

Varmt välkommen att kontakta oss för att prata vidare om hur vi kan samarbeta! 

9M6A3973.jpg
bottom of page